Glamping: the Lighthouse

Logeren in the Lighthouse

Achter in onze wei op het Achterhoekse platteland, omgeven door paarden staat onze Lighthouse. Deze verbouwde caravan heeft wel heel veel bijzondere details. Zoals een koepel die bovenop het dak is geplaatst voor meer lichtinval maakt dat het een torentje is geworden. Daar dankt deze caravan haar naam ook aan. De caravan is geheel verbouwd met restmaterialen wat deze caravan heel duurzaam maakt.

’s Nachts hoor je de uitjes en kun je genieten van de ontelbare sterren.

De caravan staat naast een natuurbosje en grenst ook aan het land van onze bioboerbuurman van boerderij Ruimzicht. De caravan staat in een afgesloten stukje weiland dus veel rust om te genieten van de natuur. Als je onze uitkijktoren opklimt of gewoon in je stoel op de veranda zit kun je ree├źn of hazen of ander wild spotten.

Alles is zelfgemaakt met gebruikte of afvalmaterialen.

Er is een buitenkeukentje bij met alle benodigdheden om te koken. Voor de caravan vind je een grote veranda die deels overdekt door een groot zeildoek zodat je bijna altijd buiten kan zitten. Ook hebben we nu een enorme tweepersoonshangmat opgehangen waar je lekker de hele dag in kan liggen. Verder hebben we nog een ecotoilet met daarnaast een douche die je allemaal niet hoeft de delen met anderen.

Start je ontdekkingstocht door de Achterhoek bij ons te voet, per fiets of op de paardenrug. Via de aangegeven routes rijd je langs kastelenroutes of wijnroutes.

Cold air – Dark Night – Warm fire – Bright stars

Wil je komen logeren?

Ons geweldige plekje is te boeken via airbnb door op onderstaande knop te klikken of anders stuur je een mail naar welkom@madamemm.nl